Obedové menu

Obedové menu

Pondelok 9.12.2019
Zeleninová krémová polievka s bazalkou a s krutónmi
Plnený rezeň v cestíčku s nivou, ryža, obloha 6,90€
Diviačie medailónky na brusnicovej omáčke podávané s pretláčanými zemiačkami na cibuľke 7,50€
Kuracie po Sečuánsky podávané s ryžou 6,50€
Kuracie kúsky z grilu Josper, podávané so zeleninovým miešaným šalátom, dressing 5,90€

Utorok 10.12.2019
Hubový krém
Vyprážaný syr s hranolkami, domáca tatárska omáčka 5,90€
Plnená zemiaková placka s Bravčovými rezancami, obloha 6,90€
Flank Steak na rukolovom hniezde, steaková omáčka, baby zemiaky 13,90€
Hovädzie medajlónky podávané s chrenovou omáčkou, domáca knedľa na pare 7,50€

Streda 11.12.2019
Pórová polievka
Kurací stak z grilu Josper, podávaný na nivovej omáčke, ryža, obloha 6,50€
Smotanové hubové rizoto s kúskami kuracích pŕs 7,50€
Mletý rezeň so syrom, zemiakové pyré, kapustový šalát 6,50€
Krehká hovädzia špecialita s rozmarínom, podávaná so zemiačkami a s vňaťkou na masle, brusnice v gély 7,90€

Štvrtok 12.12.2019
Halászle so smotanou
Kuracie prsia na smotane s vínom, podávané s ryžou s hráškom 6,50€
Srnec na víne s jablkami podávaný s pretláčanými zemiakmi na cibuľke 7,50€
Bravčový rezeň pikantný s pórom, zemiakové rosty 6,90€
Smotanové cestoviny Penné s kuracím mäsom, brokolicou a syrom 6,50€

Piatok 13.12.2019
Zeleninová polievka Bonaparte s krupicovými haluškami
Hovädzia roštenka na zelenom korení, podávaná s tarhoňou a s kyslou uhorkou 7,50€
Medailón zo sviečkovice na šampiňónoch podávaný s gratinovanými zemiakmi 7,90€
Bravčový Steak obalený oravskou slaninkou, baby zemiaky 6,90€
Zapečené kuracie plátky s ananásom a syrom, ryža 6,50€

Vytlačiť obedové menu